En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

NO DOOR ESCAPE

No Door Escape és un altre joc nou d'escapar tipus point and click.
En aquest joc et trobes tancat en una habitació sense porta. Intenta escapar trobant objectes i resolent trencaclosques.
Bona sort i diverteix-te!

Solució del joc.

1 comentari:

  1. A sobre del quadre de núvols un pal.
    Al calaix superior el nombre 45.
    Al calaix central un paper pista 1/2 amb el número 4259.
    Dreta. Dreta.
    Darrere del moble per l'esquerra (dues vegades) un paper pista 2/2 que s'aconsegueix amb el pal.
    Darrere del moble per la dreta. Un requadre amb dibuixets de colors: quadrat blau, triangle vermell, estrella taronja, cercle verd. Una porteta que no s'obre.
    Dreta.
    Porteta esquerra, tornavís.
    Tornar a la porteta del darrere del moble llibreria i obrir amb el tornavís. Prémer botó vermell. Es pot obrir les portetes de la llibreria. Número 16 i caixa blava amb codi.
    Dreta.
    Caixa codi en moble TV. Pista dels dibuixets. Comptar els llibres d'aquests colors. 5436. Clau blava.
    Utilitza clau en calaix inferior de l'escriptori. Comandament de TV.
    Vista TV. Darrere del moble per l'esquerra connectar a la corrent. Utilitza comandament a TV. Pista de codi: número del escriptori * nº de la llibreria * nº de la TV = 45*16*28 = 20160.
    Per al codi del calaix de l'escriptori: El paper pista 2/2 ens dóna la pista d'un teclat numèric. Les fletxes ens indiquen que hem de buscar el número que correspon (en la direcció que ens indiquen) al del paper pista 1/2. Així a sobre del 4 tenim el 7, a la dreta del 2 tenim el 3, a l'esquerra del 5 el 4 i sota del 9 el 6. Codi 7346. Obrir calaix, clau groga.
    Clau groga a la porteta dreta del moble de la TV. Paper pista. Si unim els quadres veurem quatre números, però cal afegir el tros final al primer: 248. Utilitza aquest codi a la caixa blava de la llibreria. Targeta d'accés.
    Utilitza targeta a la caixa forta, s'encén llum taronja. S'accedeix al teclat, posar codi de la TV: 20160 i "open".
    Obrir caixa, prémer botó, escapem!!!

    ResponElimina