En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

GAZZYBOY PET ESCAPE 2

Gazzyboy Pet Escape 2 és un joc d'escape point and click creat per Gazzyboy.
Un pobre gat està a la copa d'un arbre. Té molta por dels animals que es troben al voltant.
Rescata'l utilitzant els objectes que es troben al voltant.

Solució del joc
Més jocs de Gazzyboy en aquest blog

1 comentari:

  1. Arbre de l'esquerra: dues pedres.
    Arbre de la dreta, vista de prop: una fusta i un tirador ("tirachinas").
    Vista general:
    Es posa el tirador en el camí (a baix al centre), se li posa una pedra. El tirador llança la pedra al niu i aquest cau. El gos es va a menjar els ous. L'ocell es va volant a buscar els seus companys de l'altre arbre i ataquen el gos, desapareixent tots (atacants i atacat).
    Es posa el tirador en el camí (a baix a la dreta), se li posa una pedra. El tirador llança la pedra a la serp de la dreta i aquesta es desplaça fins a sota l'arbre de l'esquerra.
    Ara ja podem passar sense por a la pantalla de la dreta.
    A la vista general, dues lianes (una a l'esquerra i una altra a la dreta).
    Vista aprop, fusta, dues pedres, plat. Posar el plat davant del gos.
    Tornar a la pantalla inicial.
    Es posa el tirador en el camí (a baix a l'esquerra), se li posa una pedra. El tirador llança la pedra a la serp del sòl i aquesta fuig.
    Vista aprop de l'arbre de l'esquerra, posar tirador a la cantonada inferior dreta de la pantalla, se li posa una pedra. El tirador llança la pedra al ratolí de l'arbre, aquest surt fugint i la serp darrere.
    Agafar l'os i posar-lo al plat del gos, aquest l'agafa i es fica a la caseta. Ja es pot agafar l'escala del fons.
    Arrossegar l'escala al centre de la pantalla. Arrossegar una de les fustes cap a l'escala. Arrossegar una de les lianes cap a l'escala. Fer el mateix amb l'altre fusta i la liana. Escala reparada.
    Vista aprop de l'arbre de l'esquerra. Posar escala recolzada a l'arbre. Gat rescatat!

    ResponElimina