En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

FROG ROOM


Frog Room és un joc d'escapar ideal per a principiants. Creat per Shinobi va ésser publicat el 15 de novembre de 2009.



Busca els objectes i pistes que t'ajudin a escapar de l'habitació.

Jugar a  Frog Room


1 comentari:

  1. Solucionari del joc Frog Room per a principiants:

    Intentem obrir els calaixos, en el superior esquerre res, en el dret ens demana codi, en l'inferior esquerre necessitem clau i en l'inferior dret trobem una maneta.
    Ens passegem fins a trobar un pòster, li traiem la xinxeta inferior dreta que el subjecta i aixequem la cantonada, veiem un nombre escrit (729).
    De tornada a la pantalla inicial aprofitem per divertir-nos i rebentem els globus amb la xinxeta, havia una clau dins d'un d'ells!
    De tornada amb la calaixera (moble amb calaixos) posem el codi 729 en el calaix superior dret, trobem una segona maneta i escrit uns números i fletxes (↑ 3 ↓ 5 ↑ 2). Amb la clau obrim el calaix inferior esquerre, trobem una tercera maneta.
    Hi ha una paret que té tres forats, posem les tres manetes ia donar-li voltes. La primera la enviem a baix de tot i la pugem tres tocs. La segona a dalt de tot i vam baixar cinc tocs. La tercera a baix de tot i pugem dos tocs. Prémer el botó vermell i agafar la clau per sortir per la porta amb forma de granota.
    Atenció! Cal posar les tres manetes seqüencialment, si has posat una i et vas a buscar les altres, la primera desapareix i has de tornar a reinicialitzar el joc.

    Jocs Escape

    ResponElimina