En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

UNEART 3



Unearth 3 és un joc, point and click d’aventures, creat per ArimuxGames i patrocinat per CafeCafe Games, va ésser publicat el gener de 2010.




L'última vegada vas ser segrestat per una nau extraterrestre.
Ara, la nau es va estavellar en un bosc estrany i has de buscar en el lloc objectes i pistes per resoldre els puzles misteriosos i continuar la teva recerca.



1 comentari:

  1. Solucionari al joc Unearth 3:

    Comences el joc amb una arma a l'inventari, l'arma es munta i es desmunta, amb el palet blau obres les portes. També trobaràs habitacions a través d'unes boles blaves.
    Entrar a la casa, a la cuina hi ha una caixa tancada amb un cadenat, a la primera porta una caldera sense llenya i un motor que no funciona. Baixar al soterrani (porta sota l'escala), una bola blava, entrar al que sembla la cabina d'una nau i agafar un tub.
    Anar al primer pis, a la primera porta, hi ha una màquina i a l'esquerra com un globus connectat, agafar la destral, sortir i continuar explorant. Saludar la estàtua d’un cap. A la porta sota les golfes, on apareixen els llits, cal trencar la paret de ferro amb l'arma muntada, hi ha un túnel, seguir un passadís, a terra .... s'aixeca una rajola i et dóna una clau. Continuar, a la paret el dibuix d'un triangle, els vèrtexs són tres boles, pujar per l'escala de paret, una mena de equalitzador, tornar per on s’ha vingut. Estirar de la cordeta per que baixi l'escala de pujar a les golfes, hi ha un punt blau que no es deixa obrir.
    Sortir de la casa per tornar al bosc on hi ha la nau i tallar un arbre (que ja està marcat) amb la destral i aconseguiràs troncs. De tornada a la casa, veuràs un llac a l'esquerra de l'entrada, connectes el tub gris al vermell.
    Entrar a la casa i posar la llenya a la caldera, amb la pistola muntada s'encén, després de calar el foc accionar l'interruptor del motor que hi ha al costat.
    Pujar al primer pis, entrar per la primera porta i veure que la màquina de vapor està funcionant. Tornar a saludar al cap i aquesta en agraïment et donarà una clau molt rara.
    Pujar a les golfes i obrir el punt blau amb la clau rara, sortirà un marcià i et donarà una bola vermella brillant.
    Baixar fins a la cuina i amb la clau obrir el cadenat, porta blava, al final del passadís hi ha tres boletes blaus i una pala, agafar la pala, amb les boletes s’ha de formar un triangle (recordar el dibuix vist), al moure les boletes han de sortir unes línies, una vegada format el triangle s’aconsegueix una peça grisa. En l'habitacle anterior es veu un ganxo en forma de pinça penjat del sostre, col · locar la bola vermella, s'obre una porta secreta, agafar panell del sòl, amb la vareta de punta blava de la pistola se li dóna a l'ull de la paret, et dóna altra peça gris.
    Anar al soterrani i fer servir la pala al forat, aconseguir un rètol amb uns números i la seva posició (1853)
    Te’n vas on l’equalitzador (primer pis habitació dels llits), arrossegar el panell que vas trobar fins al cilindre tort del davant, col · locar les tecles en la posició d'acord a les que vas veure al quadre del soterrani, i et dóna una altra peça gris .
    Anar al soterrani, entrar a la cabina i col · locar les tres peces grises en la seva posició i... a volar!

    Jocs Escape

    ResponElimina