En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

SAMUEL KEYS ROOM

Samuel Keys Room és un joc nou d’escapament, tipus point and click, del nou creador de jocs juacofl, amb el suport de JuegosDeEscape i CafeCafeGames

Es pot jugar en català, castellà, francès i anglès.


Estàs tancat a casa de’n Samuel Morse i no hi ha maneres d’escapar... o si?
Busca les claus, utilitza els objectes i resol els trencaclosques per poder fugir.
Bona Sort!

Jugar a Samuel Keys Room


1 comentari:

  1. Solucionari del joc Samuel Keys Room:

    Dreta. Vista del quadre d’aprop.
    Pista dels colors del quadre: Blau, Vermell, Verd.
    (A la part inferior del marc hi ha lletres en morse: “Gràcies per jugar”.
    Agafar la clau blava de la cantonada superior esquerra de l'interior del quadre.
    Enrere. Dreta. Vista del moble d’aprop.
    Utilitzar la clau blava en el segon calaix (a la clau posa 2 i en vista zoom posa que obre el segon calaix). Agafar tornavís.
    Enrere dues vegades. Dreta.
    Utilitzar el tornavís en el quadre de Samuel M. (samuel Morse). Utilitzar el tornavís per agafar la clau verda (potser que agafis la clau alhora que despenjes el quadre).
    Esquerra. Vista del moble d’aprop.
    Utilitzar la clau verda en el cinquè calaix (la clau posa 5 i en vista zoom posa que obre el cinquè calaix). Agafar les tisores.
    Enrere dues vegades. Esquerra dues vegades.
    Utilitzar les tisores a la corda. S'agafa la clau vermella.
    Dreta dues vegades. Vista del moble d’aprop.
    Utilitzar la clau vermella en el quart calaix (la clau posa 4 i en vista zoom posa que obre el quart calaix). Pista per codi de quatre posicions que té una clau a cada posició (tenim només tres claus).
    Enrere. Vista d’aprop de la foto, en Morse a la part superior esquerra posa "3" (la pista de la foto es refereix a la clau 3). Si es clica a sobre el nom de de Samuel M. per veure el revers: foto de la clau "3" trencada. Pista de l'ordre dels colors corresponents amb les claus que ja tenim:Verd, Vermell, Blau, Verd → segons el nombre que tenen les claus → 5425).
    Introduir el codi en el tercer calaix. Agafar la regla (només admetrà el codi si s'ha vist el revers de la foto i s'ha obert el quart calaix (el de la clau vermella).
    Enrere dues vegades. Veure que el moble no està ajustat a la paret esquerra. Vista del lateral esquerre del moble.
    Utilitzar la regla per agafar la clau grisa.
    Enrere. Vista del moble d’aprop.
    Utilitzar la clau grisa en el primer calaix (la clau posa 1 i en vista zoom posa que obre el primer calaix). Pista per codi de tres posicions que té una clau a cada posició (tenim quatre claus).
    Enrere dues vegades. Esquerra dues vegades. Clic al pant de la porta.
    Recordant... Tres colors del quadre (blau, vermell, verd) i pista del primer calaix (tres claus). Fem vista d’aprop de cada una d’aquest color. En el seu costat esquerre uns punts i guions (no una línia contínua com en la clau gris). Com tenim de pista principal a Samuel Morse, ens dóna:
    Clau blava: ".---" = "J"
    Clau vermella: ".-.." = "F"
    Clau verda: "..-." = "L"
    Introduir codi a la porta. Prémer botó vermell (només admetrà el codi si s'ha obert el primer calaix (el de la clau gris).
    Cliqueu a l'obertura de la porta.
    Felicitats!!!

    Jocs Escape

    ResponElimina