En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

RED BATHROOM ESCAPE

Red Bathroom Escape és un joc nou d’escapament, tipus point and click, del creador català de jocs juacofl, amb el suport de JuegosDeEscape i CafeCafeGames

Es pot jugar en català, castellà, francès i anglès.




Durant una visita a casa d'un amic t'has quedat tancat al bany.
El bromista del teu amic, t'ha deixat objectes i pistes per resoldre els trencaclosques que et permetran escapar de la cambra de bany.
Escapa el més aviat possible o els hi dirà als teus amics!
Bona sort i diverteix-te!

Jugar a Red Bathroom Escape

Nota: No serveixen els codis si abans no has vist les pistes.

1 comentari:

  1. Solucionari del joc Red Bathroom Escape:

    Vista aprop del pany de la porta. Número 8 groc al pany de la porta.
    Enrere. Avall.
    Número 6 blanc a la cantonada inferior dreta.
    Agafar la clau anglesa de l'ampit de la finestra.
    Avall (entre el rentamans i el vidre de la dutxa). Números 3726 entre les pedres.
    Moure sabatilles. Número 9 fucsia.
    Enrere dues vegades. Dreta.
    Aixecar tovalloles. Agafar paper. Veure'l d'aprop. Són les coordenades de la torre EIFFEL. Baixar tovalloles.
    Vista del rotllo de paper higiènic. Número 1 verd.
    Enrere. Dreta dues vegades.
    Vista del secador de tovalloles. Fer servir la clau anglesa a la part inferior dreta. Colors: blau cel, groc, blau marí, verd clar, vermell.
    Esquerra. Vista de la porta esquerra del moble. Introduir codi de colors trobats en el secador de tovalloles. Atenció: no l'admet si abans no has vist els colors en el secador.
    Agafar caixa. Vista aprop. Introduir el codi numèric de les pedres. Atenció: no l'admet si abans no has vist la pantalla de les pedres. Paper donant les gràcies per jugar. Dònar la volta al paper. Pista: BCA.
    Fer servir la clau anglesa a la clau de pas de la canonada d'aigua. Pasa l'aigua calenta. Prèmer l'aixeta esquerra, núvol de vapor, veiem la salutació HOLA!!!, no veiem tot el núvol de vapor.
    Esquerra. Prémer l'aixeta esquerra. Veiem tot el núvol de vapor. Una fórmula, resolent dóna A=1 B=8 C=5. El número 3 blau cel a la fórmula.
    *3(ABC)=CCC
    unitat: 3*C=?C ; només és possible C=5 ; 3*5=15
    decena: 3*B=?(C-1)=?4 ; només és possible B=8 ; 3*8=24
    centena: 3*A= (C-2)= 3 ; només és possible A=1 ; 3*1=3
    3(ABC)=3(185)=555=CCC
    codi paper -> BCA=851
    Vista de la porta dreta del moble. Pista amb la bola del món en el botó del codi. Introduir codi de lletres: el lloc que ens donen les coordenades. Atenció: no l'admet si abans no has vist el paper de les coordenades.
    Agafar caixa. Vista aprop. Introduir codi numèric, el que correspon a substituir les lletres BCA pels valors acconseguits amb la fórmula del vapor. Atenció: no l'admet si abans no has vist la fórmula en el vapor i el paper on hi posa BCA. Un tornavís.
    Dreta dues vegades.
    Fer servir el tornavís en el quadre. Fórmula amb posició de colors. Número 6 negre. Substituint els colors per els números del mateix color i resolent la fórmula, ens dóna 55442.
    *8 groc pany porta, 3 blanc cantonada inferior dreta pantalla dutxa, 9 fucsia sota les sabatilles, 3 blau cel al mirall amb el vapor, 1 al rotllo de paper higiènic, 6 negre a la mateixa fórmula.
    (83163*6)/9 =498978/9=55442
    Vista del polsador del váter. Introduir codi de cinc xifres, el de la fórmula de sota el quadre. Atenció: no l'admet si abans no has vist tots els números a les diferents vistes. Agafar la clau vermella.
    Enrere. Dreta. Vista aprop del pany de la porta. Ficar la clau al pany.
    Felicitats!!!
    Has escapat!!!

    Jocs Escape

    ResponElimina