En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

MUST ESCAPE: THE ROOFTOP

Must Escape-The Rooftop és un nou joc d'escape desenvolupat per Melting-Mindz per a Flonga.
Et vas anar al terrat per revisar que tot estigués bé. La porta es va tancar darrere teu. Ara has d'escapar del terrat.
Bona sort i diverteix-te!

Solució del joc.

1 comentari:

  1. Prendre la regadora i observar que l'aixeta d'aigua li falta una maneta.
    Dreta dues vegades. Moure una de les caixes, una maneta.
    Tornar. Fer servir a l'aixeta i omplir la regadora.
    Esquerra, observar que hi ha una mica de terra enganxada a la pista de ball. Utilitzar la regadora per abocar aigua per treure la terra. Una cosa escrita, zoom, B-1, 333.
    Dreta cinc vegades i fer clic en els armaris més propers. Buscar porta B-1, feu clic a la casella i entrar codi d'accés 333 i després fer clic al botó gran per obrir l’armari. Llanterna, prendre la bombeta.
    A terra al costat del gronxador, un quadern amb una etiqueta a la coberta.
    Esquerra i mirar al costat del banc de darrere de la cistella de bàsquet. Hi ha un equip de música, zoom, una cinta de casset en el costat esquerre. Zoom a la cinta, donar-li la volta i trobar una etiqueta. Afegir-la al quadern.
    Esquerra dues vegades. Zoom a les llums de les garnaldes, falta una bombeta. Posar la bombeta petita de la llanterna. Un cop substituïda la bombeta la resta de les llums s'encendran i il.luminaran la pèrgola, una clau platejada al terra.
    Dreta en quatre ocasions. Obrir la porta de la piscina amb la clau. Prendre la pilota de bàsquet, zoom a la pilota: C-3, DAN. Entrar al vestidor de la dreta, una etiqueta enganxada al mirall, afegir-la al quadern.
    Esquerra dues vegades. Al telèfon, fer una ullada a la volta de la moneda per trobar una clau de llautó. Mirar el teclat per trobar els números que coincideixen amb “DAN" ---> 326. Clic als armaris per a trobar el C-3, fer servir el codi d'accés 326, unes ulleres d’anar a sota aigua.
    Dreta dues vegades, fer servir les ulleres per entrar a la piscina i trobar una clau de color negre.
    Esquerra quatre vegades. Fer servir la clau de color negre al muntacàrregues, fer clic al muntacàrregues de nou per apartar-lo.
    Utilitzar la clau de llautó per obrir la porta i entrar a l'edifici. Hi ha un armari tancat amb clau i algunes plantes. Hi ha una etiqueta en el tercer test. Afegir-la al quadern.
    La llibreta te quatre etiquetes de colors amb números associats: Taronja=9, Vermell=3, Blau=0, Verd=5.
    Deixar l’edifici i després girar a la dreta tres vegades. Obrir tots els para-sols, cadascun té un número associat: Taronja=1, Verd=2, Vermell=3, Blau=4. Els números dels para-sols és l'ordre dels números de les etiquetes: Taronja=1-->9 Verd=2-->5 Vermell=3-->3 Blau=4-->0. Codi: 9530.
    Esquerra. Fer clic al grup d'armaris més llunyà. Si es mira d'aprop es troba un armari que compta amb quatre nombres en el teclat, armari D-3. Introduir el codi d'accés 9530. Clau de color marró.
    Esquerra dues vegades i entrar de nou a l'edifici. Obrir l’armari amb la clau marró, un rastell i un test. Fer clic al test, es bolcarà, una clau dorada.
    Esquerra dues vegades. Fer servir la clau dorada en la porta per obrir-la.
    Felicitats! T’has escapat del terrat!

    ResponElimina