En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

KITCHEN PUZZLE ESCAPE

Kitchen Puzzle Escape és un nou Joc de Escape creat per Rotuc.
Et trobes atrapat en una cuina. Localitza els objectes necessaris, pistes i resol trencaclosques per aconseguir escapar.
Bona Sort!

Solució al joc
Més jocs de Rotuc en aquest blog

1 comentari:

  1. Zoom al test de les flors de l'esquerra. Agafar la caixa de llumins del terra.
    Zoom a moble raconer penjat. Agafar la paella.
    Zoom a la part superior de la nevera. Agafar el got llarg de sobre la nevera i els glassons de la porta. Pista a la porta del congelador: els dibuixos.
    Zoom en el centre de la nevera. Utilitzar el got llarg en el brick de llet. Agafar la pastanaga de la dreta i la xocolata. Pista a la porta, mirar els taps de les ampolles: verd, vermell, grog i blau.
    Zoom als plats de la pared entre la campana extractora de fums i la nevera. Agafar el paper de darrere del plat de dalt a la dreta.
    Zoom a la rentadora. Rentar el paper, podem veure el número de codi 7419. Agafar la clau verda de entre els peus del tamboret.
    Zoom al fogó de la cuina i agafar el got de l'esquerra. Combinar la xocolata amb la paella. Fer clic al botó de més a la dreta de la cuina i utilitzar els llumins en el cremador de gas superior dreta. Posar la paella amb la xocolata en el fogó encès.
    Zoom a la finestra. Posar la pastanaga a la batedora.
    Zoom al microones. Posar els glassons en el got i escalfar-lo al microones.
    Zoom als armaris de la paret esquerra. Fer servir la clau verda a la porta de més a l'esquerra. Resoldre el trencaclosques, clau vermella. Ull amb resoldre'l bé!
    Amb la clau vermella obrir el segon armari. Posar els colors del taps de les ampolles de la nevera (verd, vermell, grog i blau), clau groga.
    Amb la clau groga obrir el tercer armari. Demana codi numèric, li posem el del paper rentat (7419), clau blava.
    Amb la clau blava obrir l'armari de la dreta. Pista: 4 coses, 4 paraules, 4 lletres. Les 4 coses són els dibuixos de la porta del congelador. Les 4 paraules són el nom de les coses: un vaixell, una casa, un cotxe i un arbre (en anglès: Ship, Home, Car, Tree). Les 4 lletres són les primeres lletres perquè el codi és SHCT. Utilitzeu-lo i agafar la xeringa.
    Zoom sobre la taula i utilitzar la xeringa en el got de vi.
    Zoom als moble raconer penjant. Porta a l'esquerra dels prestatges. Posar els objectes segons el color: pasta de pastanaga, paella amb xoxolata fosa, got llarg amb llet, xeringa de vi, got d'aigua. Clau de color gris.
    Zoom a la porta, posar la clau al pany i... Ho has aconseguit!

    ResponElimina