En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

JIGSAW KILLER ESCAPE 4

Jigsaw Killer Escape 4 és el joc 50è de Games2rule i joc més gran amb 50 inventaris. Jigsaw Killer Escape 4  és un nou joc d'escapament tipus de point and click de Games2rule.
L'última vegada havies escapat de la trampa estesa per l'assassí Jigsaw. Així que aquesta vegada l’assassí Jigsaw ha preparat una nova trampa en la qual hauràs d'escapar de l'edifici. Fes servir la teva intel ligència per escapar d’aquest parany final de l'assassí o d'altra manera quedaràs tancat per sempre.
Bona Sort!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada