En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

ARISE 4

Arise 4 és el quart episodi de la sèrie de jocs d'escape de terror Arise creada per MoFunZone.

Advertència!: Aquest joc és de por i hi ha algunes escenes de sang!

Informació del joc a la página original:
En aquesta part de la sèrie, tens una arma! També n’hi ha una cap al final amb diferentes habilitats! Volíem canviar una mica l'estil, els puzles són més fàcils de resoldre i no hi ha molta acció. Els últims minuts del joc són els millors.
És a dir, amb molt, és el meu episodi favorit de tots ells! Arise Volume 4 (Aixeca’t volum 4)  És la primera aventura gràfica Flash que també és un joc de trets! :)  No hi han més cares cridaneres que surtin a l'atzar. Aquests monstres són reals i vindran a matar-te si no ho fas tu primer ;)  Arise 4 no és només "un joc normal d'aventura gràfica", tothom té ara l'oportunitat de gaudir del joc, fins i tot els que no sàpiguen com resoldre tots els trencaclosques =P
Espero que us agradi, és l'episodi més treballat, la durada del temps de joc és de 15-20 minuts. Estic segur que això agradarà a molta gent!

Els jocs de la sèrie Arise al blog
Jocs de MoFunZone en aquest blog

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada