En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

SSSG: SNEAKY'S JOURNEY 6

SSSG Super Sneaky Spy Guy Sneaky's Journey 6 Selfdefiant Melting-Mindz
Super Sneaky Spy Guy: Sneaky's Journey 6 és un nou joc d'aventura en point and click de Selfdefiant de Melting-Mindz.



Sneaky està en un viatge al voltant del món per a reunir 10 grans gemmes sagrades.
Les primeres 5 gemmes han estat recuperades. Ara cal trobar la sisena gemma.
Fes servir les teves habilitats de súper astut per buscar objectes i resoldre els trencaclosques per trobar les gemmes sagrades.
Bona sort i diverteix-te!

1 comentari:

  1. Solucionari del joc SSSG: Sneaky's Journey 6:

    Agafar 2 ous (2/50). Agafar la clau de plata a l'herba a la dreta de la pantalla.
    Amunt. Obrir la porta amb la clau de plata. Agafar 2 ous (4/50). Pista en un paper de sobre la tauleta: Three Blind Mice (en vermell) All Four one (en blau). Agafar la bola#1 negra de sota el faldó del sofà de la dreta. Part inferior del quadre central de la paret dreta. Pista de posició d’un puntet en cada requadret: a baix, a dalt, a l’esquerra, a la dreta, a la cantonada inferior esquerra, a la cantonada inferior dreta.
    Dreta. Agafar 3 ous (7/50). Calaix del moble petit s'obre amb la pista dels requadrets i el puntet. Agafar martell. A sota del moble gran hi ha un maletí. Obrir amb la pista del paper. Agafar gemma de color rosa.
    *Codi vermell → Three (5 lletres) Blind (5 lletres) Mice (4 lletres) → 554
    *Codi blau → All (3 lletres) Four (4 lletres) one (3 lletres) → 343
    Esquerra. Amunt. Agafar 3 ous (10/50).
    Esquerra. Agafar 4 ous (14/50). En el futbolí, en el forat lateral bola#2 negra. Pista a la màquina de jocs: Verd a les 6h, Vermell a les 9h, Lila a les 10h.
    Dreta dues vegades. Agafar 4 ous (18/50). Picar amb el martell el pom de la porta superior del armari de la paret esquerra. Agafar la bola#3 negra a la part inferior.
    Amunt. Agafar 4 ous (22/50). Pren el ganivet del pot dels coberts a sobre el taulell de la cuina i el pom de la porta de l'armari dret. Màquina de cafè. Agafar d’entre el cafè la bola#4 negra.
    Avall. Esquerra. Amunt. Agafar 4 ous (26/50). Premeu tots els cercles del quadre que està davant. Agafar la bola#5 negra.
    Avall. Caixa per posar les cinc boles negres a sobre el moble de la dreta. Agafar la clau blanca.
    Dreta dues vegades. Fer servir la clau blanca a la porta. Agafar 4 ous (30/50). Agafar de sobre la tauleta un tornavís. Agafar la flor de sobre el llit. Treure tots els pètals de la flor. Agafar gemma blava.
    Dreta. Agafar 2 ous (32/50). Moure els rotllos de paper higiènic de la lleixa. Agafar la clau negre. Pista de posició i colors a la paret.
    Esquerra cinc vegades. Agafar 4 ous (36/50). Amb el tornavís, treure la peça solta a la paret esquerra, és més fosca (a la vora esquerra de la pantalla, al mig). Agafar gemma vermella.
    Dreta tres vegades. Amunt. Dreta. Obrir la porta amb la clau negra. Agafar 2 ous (38/50). Obrir la caixa de sobre la taula amb la pista de la màquina de jocs. Agafar gemma verda.
    Dreta. Agafar 2 ous (40/50). Agafar les ulleres de busseig de sobre la tauleta.
    Amunt. Agafar 2 ous (42/50). Fer servir les ulleres de busseig a la piscina per agafar la clau blava.
    Esquerra. Agafar Moneda Sneaky de l’enreixat (☺). Agafar 2 ous (44/50). Cistella de fruites. Fer servir el ganivet en el mango. Agafar gemma de color taronja.
    Avall. Esquerra. Avall. Esquerra. Avall. Esquerra. Obrir la porta amb la clau blava. Agafar 2 ous (46/50). Moure el coixí esquerra. Agafar la clau d'or. Treure el quadre amb el tornavís. Obrir la caixa forta amb la pista dels colors de la paret del bany. Agafar gemma porpra.
    *Posició i colors
    Vermell, Blanc, Groc, Vermell.
    Groc, Verd, Blanc, Blanc.
    Blanc, Blanc, Vermell, Groc.
    Vermell, Groc, Verd, Blanc.
    Dreta. Amunt dues vegades. Esquerra. Obrir la porta amb la clau d’or. Agafar 4 ous (50/50). Calaix de la tauleta de nit de la dreta. Posar el pom de porta agafat a la cuina. Agafar gemma groga. Pista en el radiador de sota la finestra: al pasar el cursor del ratolí per sobre, es veuen uns colors.
    Dreta. Treure el quadre de la paret de la dreta amb el tornavís. Posar les gemmes en l’ordre de la pista del radiador. Obrir la caixa forta. Agafar la Gran Gemma Sagrada.
    *Groga, Porpra, Verda, Rosa, Taronja, Blava, Vermella.
    Bona feina! Has recuperat la sisena de les 10 gemmes.
    Ets massa bo! Tindràs totes les gemmes en poc temps!

    Jocs Escape

    ResponElimina