En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

FAY ESCAPE 3

Fay Escape 3 123Bee

Fay Escape 3 és el 244è joc d'escape desenvolupat per 123Bee.



El mag estava molt decebut quan es va trencar l'encanteri i vas deixar que la fada escapés per segona vegada. Així que va realitzar un tercer encanteri per atreure de nou a la fada.
Pobre, aquí està atrapada en el nou encanteri!
Utilitzarem tècniques intel·ligents per ajudar-la a escapar del terrible encanteri.
Sort!

1 comentari:

  1. Solucionari del joc Fay Escape 3:

    Agafar la papallona que està volant.
    Agafar l'altra papallona que està posada damunt de les flors vermelles, al costat de la casa del cuc.
    Vista d’aprop i agafar flor rosa, sota el raig de sol.
    Vista d’aprop de la llum brillant en l'arbre. Agafar la llum màgica, la fulla màgica i les cireres vermelles. Enrere.
    Seleccionar de l'inventari la llum màgica. Posar les dues papallones. Es converteixen en un cigne blanc. Utilitzar la flor rosa. El cigne es converteix en una màscara d'or.
    Vista de les tres flors a la part inferior esquerra (taronja, rosa i violeta). Agafar totes, són màgiques. Enrere.
    Vista d’aprop i agafar les dues flors de color violeta (Magical Lotus). Posar les dues flors de lotus al costat de la tija. Agafar tritó ("sireno").
    Vista d’aprop del brot de nenúfar, a sobre de les tres fulles de l'aigua. Utilitzar la fulla màgica. Agafar la bola brillant. Enrere.
    Utilitzar la bola brillant en el raig de sol. Clic a la zona brillant de l'aigua. Donar les tres flors a la mà dreta del nen que està nedant. Agafar el llibre. Obrir el llibre. Agafar una màscara d'or i dues mitges llunes. Pujar a la superfície. Enrere.
    Vista de la part superior esquerra de la riba del llac. Agafar les dues roses màgiques que suren a l'aigua. Posar-les en el roser, el matoll de la dreta que en la seva base hi ha dues pedres juntes. Agafar una estrella. Enrere.
    Vista d’aprop del cuc. Donar cireres i agafar una estrella. Enrere.
    Vista d’aprop de les muntanyes. Posar les dues estrelles en els forats corresponents. Agafar l'estrella màgica. Enrere.
    Vista d’aprop i agafar 2 cereals màgics, a l'esquerra del llac. Enrere.
    Vista d’aprop dels peixos en el centre del llac. Donar-los els cereals màgics. Enrere.
    Vista d’aprop del cor que va aparèixer per sobre dels peixos. Clic en el cor. Agafar les dues mitges llunes del fons. Donar el tritó a la sirena. Agafar la petxina marina. Obrir i agafar la perla màgica. Pujar a la superfície. Enrere.
    Vista de l'arbre a l'altre costat del llac. Agafar el cor vermell. Posar les quatre mitges llunes a la cua del gall d’indi blau. Es converteix en una màscara. Agafar la màscara. Enrere.
    Vista del cigne d'or. Utilitza la perla màgica a la part superior del mateix per obtenir una màscara d'or. Enrere.
    Vista de la gran flor de lotus màgica per sobre del cor flotant, a la riba superior. Posar l'estrella màgica i el cor vermell. S'alça un castell.
    Vista de la porta. Posar les quatre màscares d'or.
    Has alliberat a la fada! Felicitats!

    Jocs Escape

    ResponElimina