En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

OKU ESCAPE

Oku Escape Gensou

Oku Escape és un joc d'escape japonés tipus point and click creat per Gensou.




Troba les monedes i escapa.
Dos possibles finals.

1 comentari:

  1. Solucionari del joc Oku Escape:

    Dificultats idiomàtiques. Soposo que en el diàleg hi ha pistes.

    Primera porta de l'esquerra. Got d'aigua. Clic per sobre del sofà, arran del inventari. Mapa o esquerdes a la paret? (no he trobat relació amb res, si no es troba tampoc passa res). Enrere.
    Segona porta de la dreta. Emplenar el got d’aigua. Codi de la nevera. *954 (no pregunteu d’on surt, assaig i error, no he trobat relació amb res). Troç de carn. Donar al porc rosa. El cuina. Enrere.
    Segona porta de l’esquerra. Donar carn cuinada al porc negre. Se’n va. Clic just per sobre el sofà. Una destral. Enrere.
    Segona porta de la dreta. Sota la nevera, per la part dreta. Amb destral sel·leccionada es troba Paper, hi ha una X dins d’un rectangle (no va a l’inventari, ni hi he trobat relació amb res, si no es troba tampoc passa res). Desapareix en tancar el zoom. Enrere.
    Primera porta de la dreta. Clic al genoll esquerre de l'estàtua. Clau. Enrere.
    Porta del mig. Obrir amb la clau. Pujar. Posar el got d’aigua al sac. Un ocellot et parla. Se’n va. Fer servir la destral a la base de l’arbre del mig. Agafar les dues monedes de plata. Enrere.
    Fi de plata 10.000:
    Fletxa avall per escapar.
    Fi d’or 15.000:
    Matolls de l’esquerra (al costat de la porta esquerra). Donar les dues monedes de plata al porc negre. En torna tres d’or. Enrere.
    Fletxa avall per escapar.

    Jocs Escape

    ResponElimina