En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

LA SERVA PADRONA ESCAPE

La serva padrona Iorityaya


La Serva Padrona Escape és un nou joc d'escape tipus point and click creat per Iorityaya.




La serva padrona (La criada patrona) és una òpera bufa composta per Giovanni Battista Pergolesi.
La història explica com Uberto dubte si casar-se o no amb la seva serventa, Serpina, o si simplement és que ella li dóna llàstima. Com a prova, Serpina vesteix Vespone, el criat de Uberto, i el fa passar per un soldat que es vol casar amb ella.

1 comentari:

  1. Solucionari al joc La Serva Padrona:

    Dir a SERPINA: "YES".
    Clau rodona en el calaix del tocador. Esquerra dues vegades. Pista a la paret d'ordre de cantonades. Sortir per la porta.
    Porta taronja. Agafar bullidor d'aigua. Moure la cadira per obrir el armari de dalt al mig, un paquet de xoxolata. Dreta. Darrera la paella una clau triangle. En el moble una tassa, posar-hi la xoxolata i després l'aigua calenta, desar. A la lleixa pista colors dels mànegs de les cassoles (vermell, groc, verd). Dreta. A la lleixa una caixa de llumins. Al terra accés al soterrani amb la clau rodona, no hi ha prou llum per baixar. Sortir de l'habitació.
    Porta Morada. Yes. Obrir l'armari amb la clau triangle. Una espalmatòria, encendre amb els llumins, desar. Tornar a la cuina.
    Porta taronja. Baixar al soterrani amb l'espelma encesa. Caixa vermella per obrir amb codi "cassoles". Esquerra. Clau quadrada a l'armari. Esquerra. Sortir del soterrani i de la cuina.
    Anar al pis de dalt.
    Porta Blava. Donar tassa de xoxolata a uBERTO, ja es pot entrar. Dreta. Agafar pal recolzat al penjador. Dreta. Prèmer les cantonades del marc del quadre segons la pista de la cuina (esquerra a dalt, dreta a baix dos cops, esquerra a baix). Pista cassoles = llibres. Dreta. Llibreria (3 llibres vermells, 1 groc, 2 verds). Sortir de l'habitació.
    Obrir porta Morada amb clau quadrada. Tornavís vermell a sobre la taula. Dreta. Agafar clau estrella amb el pal. Agafar espasa dorada. Dreta llibreria (14 llibres vermells, 4 grocs, 7 verds). Sortir.
    Porta Blava. Fer servir la clau estrella al calaix de sota el llit. Una biblia. Sortir.
    Baixar al pis de baix.
    Porta Morada. Yes. Contar llibres (3 verds, 1 vermell, 2 grocs).
    Anar a la cuina i Baixar al soterrani.
    Al costat de l'armari hi ha una reixeta, obrir amb el tornavís. Unes celles i un bigoti. Posar el codi a la caixa vermella: 18 llibres vermells, 7 de grocs i 12 de verds (18712), un vestit. Sortir del soterrani i anar a la porta morada.
    Agafa els diners que t'ofereix SERPINA i et disfrasses de soldat.
    Ho has aconseguit!!!

    Jocs Escape

    ResponElimina