En aquest blog trobaràs Jocs d'Escape, d'Aventures i d'Objectes amagats (point and click), juntament amb les guies i la solució de molts d'aquests jocs publicats.
Si la guia o el joc que busques no hi és, no perdis l'esperança. Escriu una sol·licitud a Jocs Escape! contacte.JocsEscape@gmail.com Es farà el que es pugui ...
Fes-te seguidor i/o deixa el teu comentari en les entrades dels jocs. Si no s'ha publicat la guia, ets lliure de publicar-la en comentaris. Potser aquesta serà revisada però no perdrà la seva autoria.

Juga i diverteix-te! Política de privacitat

ESCAPE FROM THE ART STUDIO

Escape from the Art Studio Tesshi-e

Escape from the Art Studio és un nou joc d'escape del tipus point and click creat per Tesshi-e, creador també de molts altres jocs.




En aquest joc, estàs atrapat en un estudi d'art i has d'escapar trobant i utilitzant objectes, juntament amb la resolució de trencaclosques.
Bona sort i diverteix-te!

Jugar a  Escape from the Art Studio

1 comentari:

  1. Solucionari del joc Escape from the Art Studio:

    Zoom al quadre del mont Fuji. Pista: CAMPFIRE.
    Esquerra. Zoom al quadre dels girasols. Pista: YELLOW.
    Darrere hi ha un altre quadre, d'una platja. Pista: SKY.
    Esquerra. Zoom al quadre de les fruites. Pista: ORANGE.
    Esquerra. obrir el calaix inferior esquerre. Agafar paper pista. Hi ha escrits els noms dels quadres, però una de les lletres de cada paraula és majúscula. Busquem la que es correspon amb la de cada pista: floweR --> yelloW --> W, així amb els altres... ---> WAKE.
    Portes de la dreta del moble. Introduir codi. Una espàtula i una caixa de pintures a l'oli. Obrir caixa de pintures, nom dels colors i un número associat. A la dreta dels colors, l'últim, és una peça metàl·lica, veure que té una cara hexagonal.
    Fer servir l'espàtula en el calaix superior de l'esquerra. Agafar un mocador de paper i un allargador elèctric.
    Esquerra. Part superior de la taula del rebedor. Vista lateral esquerra de la base dels robots. Obrir compartiment lateral i treure el cable. Afagir-hi l'allargador elèctric.
    Vista devantera dels robots. Si es cliquen es veu el color dels ulls: blau, verd, vermell --> 752. Posar el codi, unes alicates.
    Esquerra. Zoom a l'armari. Fer servir les alicates per tallar el cable. Enrere. Agafar el cable del terra i donar-li forma de J. Obrir l'armari, agafar l'ampolla d'aiguarràs. Part inferior esquerra de l'armari, un tornavís amb punta Phillips.
    Dreta. Lleixa del mig de la taula. Fer servir el tornavís. Agafar piles.
    Dreta. Zoom a l'objecte de la dreta, sobre el moble. Vista del seu lateral dret. Posar piles. Enrere. Agafar paper amb lletres.
    Dreta. Zoom al fruiter, aixecar-lo. Hi ha una taca. Posar aiguarràs al mocador de paper. Fer-lo servir a la taca per netejar. Apareixen unes lletres. Superposem el paper amb lletres --> first, fourth, third, second, fifth (sota de fourth, segona posició), sixth (sota de third, tercera posició) --> 143223
    Esquerra. Objecte de la dreta de sobre el moble. Prèmer els botons en l'ordre de la pista. Una clau.
    Fer servir la clau a la porta central del moble. Una gerra d'aigua.
    Gerro a l'esquerra de sobre el moble. Emplenar-lo d'aigua. Fer servir el cable amb forma de J. Agafar el objecte que sura. Clic al objecte, és una clau.
    Dreta dues vegades. Obrir l'armari. Fer servir la clau a l'armariet blau. Pista les figures geomètriques: hexàgon(6), quadrat(4), cercle(0), pentàgon(5). Introduir el codi, agafar la clau plana de rosca.
    Posar l'objecte amb una de les cares hexagonal, en el forat amb forma hexagonal. Fer servir la clau plana. Un botó, polsar-lo... s'ha sentit un soroll. Enrere, una moneda en el forat on hem agafat la clau plana (moneda de la felicitat).
    Esquerra dues vegades. Fer servir la clau plana a la base del plat del gerro de l'esquerra de sobre la taula. Un ganivet.
    Dreta. Fruiter. Agafar la poma. Fer servir el ganivet, una clau.
    Dreta dues vegades. Fer servir la clau a la porta.
    Felicitats!!!

    Jocs Escape

    ResponElimina